Accident înfiorător în Teleorman cu o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Patru persoane, rănite

Accident cumplit în judeţul Teleorman. Patru persoane au fost rănite, după ce ambulanţa privată care le transporta la dializă s-a răsturnat într-un şanţ.

09 oct. 2021, 08:19
Accident înfiorător în Teleorman cu o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Patru persoane, rănite
foto: liberinteleorman.ro

Imagini de coşmar au fost surprinse vineri seara în urma unui accident înfiorător în Teleorman cu o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Pe raza localităţii Troianul, autosanitara s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Printre acestea se numără şoferul şi trei pacienţi.

„Prin apel la 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Troianul, s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare la faţa locului s-a deplasat la locul producerii evenimentului, constatând că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 57 de ani, conducea un autoturism tip ambulanţă aparţinând unei societăţi comerciale pe DN 65E, din direcţia Bogdana spre Troianul, la intrarea în localitatea Troianul a parăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul adiacent părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, pasageri în autoturism”, au anunţat poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman.

Citeşte şi: Madonna, scene incendiare la „Tonight show” VIDEO

Potrivit Agerpres, şoferul ambulanţei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Citeşte şi: Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu: „A fost uşor greu… Orădeanca nu s-a lăsat uşor”


loading...