Accident îngrozitor pe DN 13, în Brașov. Un autoturism și un microbuz s-au ciocnit, sunt șapte victime

Șapte persoane au fost rănite, joi seara, pe DN 13, în Brașov, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident.

28 sept. 2023, 20:50
Accident îngrozitor pe DN 13, în Brașov. Un autoturism și un microbuz s-au ciocnit, sunt șapte victime

Accident îngrozitor în județul Brașov. S-a produs pe DN 13, la Feldioara. Un autoturism și un microbuz s-au ciocnit, joi seara, iar șapte persoane au fost rănite. Două dintre victime sunt încarcerate. Traficul în zonă este blocat.

Citește și Accident rutier neobişnuit la Iaşi: Două maşini de poliţie s-au ciocnit pentru că n-au păstrat distanţa regulamentară

Cei patru ocupanți ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum și cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale și primesc îngrijiri medicale.

”Cu puţin timp în urmă, pe DN 13, la km. 16, în apropierea localitãtii Feldioara din judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, coliziune între un microbuz şi un autoturism. La faţa locului sunt direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs accidentul. Cei 4 ocupanţi ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum şi cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale şi primesc îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Braşov.

Citește și Monica Macovei, trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă, după un an de la accidentul din apropiere de 2 Mai

Accident la Iași. Două maşini de poliţie s-au ciocnit pentru că n-au păstrat distanţa regulamentară

Două maşini de poliţie s-au lovit la Iaşi, iar una dintre ele a ajuns în şanţ. IPJ Iași a deschis o anchetă pentru a cerceta cu exactitate ce s-a întâmplat.

Unul dintre șoferii autospecialelor de Poliție a tras de volan, a intrat în coliziune cu cealaltă Dacie, a ricoșat în canal și a ajuns în șanț. Cea din urmă a intrat pe contrasens și a izbit autoutilitara.

„În această dimineață, 28 septembrie a.c., în jurul orei 08:40, pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autoturisme, două autospeciale de poliție și o autoutilitară.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative, dar nu şi în ceea ce priveşte consumul de droguri. Nu au fost înregistrate victime. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.