Accident între două TIR-uri la Buzău. Unul dintre şoferi era BĂUT

Traficul rutier este restricționat pe DN2B, la ieșire din municipiul Buzău către Spătaru, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal iar șoferii au fost răniți ușor și transportați la spital. Unul dintre conducătorii auto a fost depistat cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

RomaniaTV.net
15 sept. 2016, 06:53
Accident între două TIR-uri la Buzău. Unul dintre şoferi era BĂUT

Accidentul rutier s-a produs la ieșirea din municipiul Buzău, în momentul în care șoferul unui TIR înmatriculat în Arad, care circula dinspre Buzău către București, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu un alt autotren condus de un bărbat de 49 de ani, din Caraș Severin, care circula regulamentar, scrie stiridebuzau.ro.

După impactul frontal între autotrenuri, ambii șoferi au fost răniți și transportați la Spitalul Județean Buzău iar TIR-rile pe care le conduceau au rămas pe șosea, blocând traficul.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului, un arădean în vârstă de 48 de ani, consumase băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul Drager a indicat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,61 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.