Accident la metroul din Madrid. Două persoane au murit VIDEO

Doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui accident, care s-a produs la metrou, în Madrid. Garnitura circula pe o linie scoasă din uz. Metroul s-a izbit cu putere de un mal de pământ ce se afla la capătul liniei. Timp de mai multe ore, salvatorii s-au chinuit să scoată victimele dintre fiarele contorsionate ale metroului.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 11:59
Accident la metroul din Madrid. Două persoane au murit VIDEO

Accidentul s-a produs pe o linie de manevre din Madrid. În metrou se aflau patru persoane: un angajat al metroului, soţia acestuia, fiul lor de 4 ani şi babysitter-ul, o tânără de 17 ani, din Elveţia.

La capătul unei linii scoase din uz un convoi format din 3 vagoane s-a izbit de un mal de pământ. Ca urmare a accidentului patru persoane care erau în interior au rămas blocate„, a declarat un pompier al echipajului Fuenlabrada.

Echipele de salvare au reuşit să scoată victimele din metrou, însă două dintre ele nu au mai putut fi salvate.

Prima persoană scoasă a fost un bărbat de 35 de ani care era decedat şi nu s-a putut reanima. Iar a doua victimă, a cărei salvare a durat foarte mult, era o tânără care suferise leziuni incompatibile cu viaţa„, a adăugat pompierul.

Soţia şi copilul bărbatului care a murit au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Un consilier al comunităţii Madrid a luat legătura cu familiile victimelor.

Am avut ocazia să prezint condoleanţe în numele Comunităţii Madrid rudelor bărbatului decedat, tatălui, surorii şi cumnaţilor acestuia„, a precizat Percival Manglano, consilier.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele accidentului, mai ales că în zonă limita de viteză este de 20 de kilometri pe oră. Mai mult, conform reprezentanţilor metroului, angajatul nu ar fi trebuit să aibă în cabină persoane care nu fac parte din personal.