Accident la metroul de la Universitate. S-a prăbuşit tavanul peste un bărbat, deasupra scărilor rulante

Un incident s-a produs la metroul bucureştean vineri seară, în zona de acces către peronul staţiei de metrou Universitate.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 15:42
Accident la metroul de la Universitate. S-a prăbuşit tavanul peste un bărbat, deasupra scărilor rulante

Tavanul s-a prăbuşit peste un bărbat de 47 de ani, potrivit România TV. Victima a fost dusă de urgenţă la spital, iar acum se află în stare stabilă.

La staţia de metrou Universitate, un bărbat 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcţie căzute din plafon„, a transmis, vineri seară, ISU Bucureşti-Ilfov. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare de conştienţă.

La rândul său, Metrorex a precizat că bărbatul a fot lovit de o bucată de geam, iar conducerea a demarat o anchetă. „Metrorex informează că astăzi, la ora 16:53, în staţia de metrou Universitate, în timpul accesului dinspre Pasajul Universitate către peron, un călător a fost accidentat de un geam cazut din plafonul tavanului. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor. Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoara la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului„, a transmis Metrorex.