Accident pe Valea Oltului. Autocar cu 41 de pasageri lovit de un TIR intrat pe constrasens

Un accident grav de circulație a avut loc marți dimineața, pe DN 7, Valea Oltului, pe raza localității Tălmaciu. Un TIR a derapat, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism şi un autocar cu 41 de pasageri. În urma impactului, şoferul autocarului a rămas încarcerat. 

14 ian. 2020, 08:24
Accident pe Valea Oltului. Autocar cu 41 de pasageri lovit de un TIR intrat pe constrasens

Şoferul unui TIR condus spre Sibiu, pe DN 7, pe fondul vitezei neadaptate în curba la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca a lovit un autocar.

Șoferul autocarului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost descarcerat de către echipajul de pompieri și a primit îngrijiri medicale, scrie turnulsfatului.ro. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Sibiu cu fractură deschisă la picioare, conștient.

Alte patru persoane au primit îngrijiri medicale, trei dintre ele fiind transportate la UPU Sibiu cu diverse traumatisme.

Citeşte şi Autobuz cu 50 de elevi, implicat într-un accident în Timiş FOTO

Un număr de 41 de persoane din autocarul implicat în accident au fost evaluate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de alt autocar.