Accident mortal în Argeş. Un BMW cu volan pe dreapta a intrat intr-un camion încărcat cu butelii de oxigen

Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi, după ce un BMW înmatriculat în ANglia, cu volan pe dreapta, a derapar şi a intrat pe contrasens, în localitatea Zamfireşti, judeţul Argeş.

11 ian. 2021, 17:30
Accident mortal în Argeş. Un BMW cu volan pe dreapta a intrat intr-un camion încărcat cu butelii de oxigen

Accident mortal produs în localitatea Zamfirești, pe șoseaua care leagă Pitești de Vâlcea. Din primele informații, autoturismul marca BMW, înmariculat în Anglia și cu volan pe dreapta, a derapat într-o curbă în urcare şi a ajuns pe contrasens.

În urma impactului, un bărbat de 51 de ani, care se afla în BMW, pe locul din stânga, a murit pe loc, iar un alt pasager al autoturismului, un tânăr de 25 de ani, s-a stins la spital.

Şoferul care a provocat nenorocirea, în vârstă de 30 de ani a a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă din Piteşti, însă medicii nu au mai putut să-l salveze, scrie Observatornews.ro.

Accident mortal în judeţul Argeş

Şoferul camionului a reuşit să se evacueze singur din maşină. A suferit răni superficiale, care nu au necesitat transportul la spital, a informat ISU Argeş.

Accident mortal in Arges

Pompierii au strâns tuburile de oxigen împrăştiate pe carosabil şi au luat toate măsurile necesare pentru a evita producerea unei explozii.

Traficul rutier este încă închis pe ambele sensuri ale şoselei Piteşti-Râmnicu-Vâlcea, dar va fi redeschis de îndată ce agenţii de la Poliţia Rutieră vor finaliza ancheta cauzelor producerii accidentului.

Deocamdată, între Piteşti şi Râmnicu-Vâlcea se circulă deviat, prin Curtea de Argeş.

Citeşte şi: O bunică şi nepoata ei de 3 ani, blocate într-o toaletă inteligentă de 33.000 de euro, în Baia Mare