ACCIDENT MORTAL în Capitală. O tânără a fost spulberată pe trecerea de pietoni VIDEO

O tânără de 24 de ani a murit după ce a fost lovită când traversa pe culoarea verde a semaforului, pe bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Şoferul, care conducea cu peste 100 km/h un autoturism înmatriculat în Bulgaria, a fugit după accident. El a fost prins câteva ore mai târziu, informează România TV.

28 oct. 2013, 21:56
ACCIDENT MORTAL în Capitală. O tânără a fost spulberată pe trecerea de pietoni VIDEO

Şoferul conducea cu peste 100 de kilometri la oră pe bulevardul Iuliu Maniu şi a lovit-o în plin pe tânără. Martorii spun că femeia a fost azvârlită câţiva metri în aer.

Şoferul, un tânăr de 22 de ani, a fost prins la câteva ore după accident. El se ascunsese în casa unui prieten, în comuna Roşu, Ilfov. Numerele maşinii fuseseră schimbate.

„A schimbat numerele de înmatriculare ale autoturismului cu numere româneşti. În momentul producerii accidentului avea numere de înmatriculare bulgăreşti. În acest moment vorbim de un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Accidentul a fost atât de violent încât unuia dintre martori i s-a făcut rău şi a leşinat. Tânăra decedată era din judeţul Harghita şi studia în Capitală.

CITEŞTE ŞI: O tânără, în stare critică după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină