Accident mortal în judeţul Arad. O femeie de 30 de ani a decedat, iar alte patru au fost rănite

Accident mortal în Arad, între Sântana şi Zimandu, după ce două autorisme în care se aflau trei bărbaţi şi două femei au intrat în coliziune pe Drumul Judeţean 791. O femeie de 31 de ani a murit.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 19:30

Două autoturisme în care se aflau cinci persoane, trei bărbați și două femei, au intrat în coliziune. În urma impactului, cele două femei au rămas încarcerate. Una dintre acestea a suferit o fractură la umăr și este conștientă, iar cealaltă se află în stop cardio-respirator. Celelalte trei victime ale accidentului sunt conștiente.

Citeşte şi: A murit Rareş Diaconu, elevul olimpic din judeţul Vaslui. Era bolnav de cancer

Femeia de 30 de ani cu fractură la umăr a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Arad, în timp ce cealaltă victimă de sex feminin, aflată în stop cardio-respirator a fost predată echipajului de Terapie Intensivă Mobilă, care a executat manevre de resuscitare la fața locului. 

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă al Detașamentului de Pompieri Arad, un echipaj SMURD de la stația Curtici, elicopterul SMURD, echipajul de descarcerare ușoară de la Arad, cu opt subofițeri, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad din stația Sântana și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sântana, cu patru voluntari.

Femeia în vârstă de 30 de ani a murit în urma impactului. Conform primelor informații de la fața locului, șoferița ar fi atins ceva cu roata, pe marginea drumului, moment în care a tras de volan, intrând în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen condus de un bărbat.