Accident mortal în județul Brașov. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața

Accident mortal în județul Brașov. În data de 14 februarie 2023, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc la ieșirea din Teliu spre Brașov, soldat cu decesul unei persoane.

15 feb. 2023, 12:12
Accident mortal în județul Brașov. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața
Accident mortal în județul Brașov

Accident mortal în județul Brașov. Politistii rutieri, sositi în cel mai scurt timp la fața locului, au constatat cã două autoturisme au intrat în coliziune la intersectia ce face legatura între localitățile Budila și Dobârlău. În urma impactului au fost trei victime, dintre care una a decedat, respectiv un tânăr în vârstã de 18 ani, șoferul unuia dintre autovehicule.

Accident mortal în județul Brașov

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc la ieşirea din Teliu spre Braşov, soldat cu decesul unei persoane. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care una a decedat, respectiv un bărbat în vârstã de 18 ani, şoferul unuia dintre autovehicule”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Braşov.

În continuare, se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de “ucidere din culpă”, urmând ca, la finalizarea acestora, să se stabilească circumstanțele producerii accidentului.

Citește și: FOTO: Cum arată aeroportul din Brașov, singurul construit în România ultimilor 50 de ani / Au fost anunțate primele curse

Reacția unui turist străin după ce s-a cazat în Brașov

Cu toate că există foarte multe voci care critică turismul din România, există mici surprize care apar din când în când. Ospitalitatea românilor a devenit faimoasă în repetate rânduri, iar acum un turist american a reamintit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare cât de bine primit a fost la noi în țară. Acesta a povestit că a fost foarte bine primit în apartamentul din Brașov pe care l-a închiriat în regim hotelier. Acesta a povestit că a găsit bomboane de ciocolată și apă plată lăsate special pentru el.

Turistul american a împărtășit cu fanii săi din mediul online detalii despre cazare și despre cât de frumoasă este priveliștea de acolo. Conform spuselor acestuia apartamentul se ridică la nivelul așteptărilor sale. Totodată, a ținut să menționeze că românii dovadă de generozitate cu fiecare ocazie și că nu mai este surprins de acest lucru, deoarece nu este prima oară când vizitează țara noastră.

Apartamentul este perfect, uitați-vă la asta. Apartament Airbnb perfect la Brașov. Acesta este balconul, se văd munții. E extraordinar, perfect decorat. Dar pentru mine nu e destul, trebuie să mai facă ceva în plus… Poporul român îmi aduce aminte de cât de educat este. Ceva de Jules Verne aici, dacă nu știți cine este Jules Verne trebuie să mai învățați…

Și iată și limba universală, pe care toată lumea o înțelege. Uitați ce mi-a lăsat proprietarul… E iarnă, în cazul în care vrei să ai o pauză de cafea, de ceai, iată câteva dulciuri, puțină ciocolată, pare că e brand românesc, Poiana cred că este o regiune sau un oraș aici în România, sau cred că e stațiunea de schi. Și niște apă minerală și plată, unul dintre cele mai bune branduri din România”, a spus turistul.