Accident mortal în judeţul Hunedoara între o maşină şi un TIR. O întreagă familie a fost distrusă

O familie cu doi copii a fost implicată într-un accident înfiorător în localitatea Sarmizegetusa din judeţul Hundoara, pe drumul 68 dintre Haţeg şi Caransebeş.

28 dec. 2021, 14:21
Accident mortal în judeţul Hunedoara între o maşină şi un TIR. O întreagă familie a fost distrusă

Imagini de coşmar în urma unui accident mortal în judeţul Hunedoara. Un tânăr de 35 de ani a murit, după ce maşina în care afla alături de familia sa s-a ciocnit violent de un tir.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, pe sensul de mers Caransebeş – Haţeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani din judeţul Gorj”, a precizat Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, conform Adevărul.

Citeşte şi: Pensiile românilor, întârziate în ianuarie. Anunţ de ultima oră pentru pensionari

Tânărul aflat la volan nu a avut nicio şansă de supravieţuire în urma impactului violent. Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de 39 de ani, cu fracturi la braţe şi picioare, a fost scoasă din aceeaşi maşină cu ajutorul Descarcerării şi transportată la spital, iar doi copii, un băiat şi o fată, cu vârste de 7 ani şi 5 ani, şi ei pasageri în autoturism, au suferit răni uşoare.

„Pompierii Gărzilor de intervenție Baru și Bretea au acționat pentru extragerea victimelor, aflate într-un autoturism răsturnat pe plafon în afara părţii carosabile, cu 2 autospeciale de capacitate medie dotate cu module de descarcerare.

Femeia de 39 de ani, aflată în dreapta şoferului, a fost transportată la spitalul din Hunedoara cu răni grave, împreună cu copiii care din fericire prezentau răni ușoare, aceştia fiind fixaţi în centuri pe bancheta din spate.
Toate victimele au fost asistate medical şi transportate de către echipajele SAJ Hunedoara”, a anunţat ISU Hunedoara.

Poliţiştii au precizat că în urma accidentului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Irlandezul beat care a spart clădirea Parlamentului, eliberat din arest. Era drogat cu cocaină şi a fost găsit la camera cu arme de la etajul 3