Irlandezul beat care a spart clădirea Parlamentului, eliberat din arest. Era drogat cu cocaină şi a fost găsit la camera cu arme de la etajul 3

Irlandezul turmentat care a spart cladirea Parlamentului a fost reaudiat marţi dimineaţă. După ce si-a petrecut noaptea in arestul central, el a fost a fost adus în fața procurorilor. Bărbatului, în varsta de 27 de ani, i s-a deschis dosar penal pentru distrugere si violarea sediului profesional.

28 dec. 2021, 14:18
Irlandezul beat care a spart clădirea Parlamentului, eliberat din arest. Era drogat cu cocaină şi a fost găsit la camera cu arme de la etajul 3

Irlandezul beat care a spart clădirea Parlamentului României va eliberat din arest. Procurorii  Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 5 au decis că nu este cazul să ceară arestarea lui şi nici să-l pună sub control judiciar.

Vă reamintim că un cetăţean irlandez a intrat duminică noapte în sediul Parlamentului după ce a sărit gardul și a spart un geam din partea de clădire care adăposteşte Senatul României. A umblat prin sediul Parlamentului, fiind surprins de camerele de supraveghere în faţa uşii de la camera de arme şi muniţii de la etajul 3. Aici l-au găsit ofiţerii SPP, care au dat alarma. Irlandezul a fost prins de jandarmi şi transportat la secţia 17 Poliţie.

Citeşte şi: George Simion, ironii după ce un irlandez beat a spart Parlamentul. „Explicaţia e penibilă! Suntem în filmele cu proşti, dar nu suntem chiar aşa de proşti”

Doar că irlandezul era aşa de beat căci cu greu a putut fi audiat de politişti. Într-un final acesta le-a spus anchetatorilor ca a băut alături de un prieten în Centrul Vechi al Capitalei şi a confundat Casa Poporului cu hotelul la care trebuia să ajungă. Surse din cadrul anchetei au declarat că în momentul în care a intrat în Parlament, irlandezul era şi drogat, consumase cocaină.

Irlandezul va fi cercetat în libertate pentru distrugere și violarea sediului profesional.