ACCIDENT MORTAL în Sibiu: O maşină a intrat violent într-un cap de pod VIDEO

S-au dus la mănăstire, dar drumul înapoi spre casă a fost un coşmar. În judeţul Sibiu un bărbat a murit, iar alţi patru oameni, din aceeaşi maşină, au ajuns la spital, după ce autoturismul a intrat violent într-un cap de pod.

16 iun. 2014, 05:22
ACCIDENT MORTAL în Sibiu: O maşină a intrat violent într-un cap de pod VIDEO

Oamenii au fost la mănăstirea Prislop şi se întorceau spre casă, în judeţul Braşov. La un moment dat, au greşit drumul şi au fost nevoiţi să se întoarcă. Probabil din cauza oboselii, în localitatea Tălmaciu, şoferul a aţipit la volan, a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-un cap de pod, potrivit România TV. Acul vitezometrului a rămas blocat la 110 kilometri la oră.

Am auzit bubuitura, m-am uitat pe geam şi am văzut maşina în capul de pod. Erau patru răniţi şi un mort„, a declarat un martor la accident.

În urma impactului, un bărbat de 64 de ani a murit pe loc, iar ceilalţi patru oameni din maşină au fost răniţi. „La faţa locului erau cinci victime. Patru oameni erau conştienţi, policontuzionaţi, însă pentru al cincilea nu s-a mai putut face nimic„, a precizat medicul SMURD, Daniela Ţăran.

Pe fondul stării de oboseală, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în capul de pod. Ca urmare a producerii accidentului o persoană, care era pasageră în autoturism, a decedat„, a declarat Sandu Murariu de la Poliţia Rutieră Sibiu.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere de culpă.

CITEŞTE ŞI: TRAGEDIE în Vaslui. A murit după un accident TERIBIL