TRAGEDIE în Vaslui. A murit după un accident TERIBIL

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Huşi şi-a pierdut viaţa, vineri, şi un altul de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 24B, în comuna vasluiană Creţeşti.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 17:27
TRAGEDIE în Vaslui. A murit după un accident TERIBIL

Conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcţia Huşi spre Crasna nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a circulat aproximativ 70 de metri print-un şanţ şi apoi a lovit un cap de pod, răsturnându-se, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

„Echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului a preluat conducătorul auto, însă nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia, cadrele medicale constatând decesul tânărului. Pasagerul aflat pe locul din dreapta al autoturismului a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, citată de Agerpres.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Buzău. Trafic rutier, blocat la intrare în Râmnicu Sărat

Pe sectorul de drum pe care s-a produs accidentul a avut loc chiar vineri o acţiune a poliţiştilor rutieri vasluieni cu ocazia căreia opt conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru viteza excesivă.