Accident MORTAL la intrare în Timişoara. Un motociclist a fost DECAPITAT, după ce s-a ciocnit de un parapet

Accident cumplit, produs sâmbătă seara la intrarea în Timişoara. Un motociclist a murit, după ce s-a ciocnit de o maşină şi apoi proiectat într-un parapet de pe marginea şoselei.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 21:45
Accident MORTAL la intrare în Timişoara. Un motociclist a fost DECAPITAT, după ce s-a ciocnit de un parapet

Poliţiştii spun că motociclistul circula dinspre Lugoj către Timişoara, pe prima bandă. Cel mai probabil, nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să schimbe banda şi a intrat în plin într-o maşină care circula în aceeaşi direcţie, scrie Opinia Timişoarei.

Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a fost trântit de un parapet de protecţie de pe marginea şoselei. Bărbatul de 45 de ani nu a avut nicio şansă.

Poliţiştii spun că au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia.

„Pe DN 6 dinspre Lugoj spre Timișoara a avut loc un accident între un autoturism și un motociclist. Motociclistul, în vârstă de 45 de ani, se deplasa pe DN6, pe banda 1, dinspre Lugoj spre Timişoara, iar la un moment dat a trecut pe banda 2 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, motociclistul a decedat. Poliţistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

Joe Biden revendică victoria alegerilor din SUA. „America, sunt onorat. Voi fi preşedinte pentru toţi, chiar dacă m-aţi votat sau nu”