Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

Accident naval pe brațul Sulina în județul Tulcea! Două persoane au fost implicate, iar una dintre victime a fost grav rănită, după ce barca în care se aflau a lovit un mal de piatră.

14 nov. 2022, 11:25

O persoană a fost rănită, luni dimineaţa, în apropierea satului Crişan, de pe braţul Sulina al Dunării, în urma unui accident în care au fost implicate două ambarcaţiuni.

Anunțul a fost făcut de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Citiți și: Incendiu la o pensiune din Caraorman din Delta Dunării

„Trei subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, intervin în aceasta dimineață cu o ambarcațiune IB 5 la un accident naval petrecut pe Brațul Sulina, în zona milei 17, în urma căruia o persoană a fost rănită.

La momentul ajungerii echipajului de pompieri cele două persoane se aflau pe malul brațului Sulina iar una din acestea prezenta leziuni la nivelul cutiei craniene.

Pompierii tulceni îi acordă asistență medicală de urgență, au asigurat ambarcațiunea în care aceștia se aflau și urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval” a transmis ISU Tulcea

Autorităţile navale au început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Conform reprezentanților Căpitaniei Sulina, barca era înmatriculată la Bicaz, iar persoanele din ea ar fi din municipiul Piatra-Neamț. Cei doi turiști pescuiau în zonă, în aval de Crișan și au lovit malul de piatră.

Citiți și: Solista hitului Jerusalema, vizită în Delta Dunării. Nomcebo Zikode este fascinată de România: „A fost cel mai bun loc în care puteam ajunge”