Solista hitului Jerusalema, vizită în Delta Dunării. Nomcebo Zikode este fascinată de România: „A fost cel mai bun loc în care puteam ajunge”

Solista hitului Jerusalema a fost în vizită în Delta Dunării. Aflată pentru prima dată în țară noastră, Nomcebo Zikode a fost pur și simplu fascinată de frumuseţea locurilor pe care le-a văzut.

02 sept. 2022, 14:34

Solista hitului Jerusalema, vizită în Delta Dunării, imediat după susținerea concertului de pe 26 august, de la Mamaia.  Deși era planificat să rămână în Deltă doar o noapte, artista s-a răzgândit, fiind vrăjită de meleagurile românești.

Citeşte şi: Informația momentului despre Shakira. Jurnaliștii spanioli spun că artista s-a întâlnit în secret cu Rafael Nadal

Solista hitului Jerusalema, vizită în Delta Dunării

Solistei i s-a pus la dispoziție un elicopter privat și a fost întâmpinată cu șampanie, la intrarea în resortul de lux din Deltă unde a fost cazată. Artista și soțul ei au beneficiat de un apartament ultramodern în care s-au lăfăit, cu grădină proprie și jacuzzi !

Am savurat pește proaspăt, pescuit direct din Deltă și am aflat ce gust are mămăliga, dar și cât de bine merg combinate. În resortul din Deltă m-am simțit incredibil! A fost cel mai bun loc în care puteam ajunge. 

Am explorat inclusiv canalele Dunării în excursii cu barca, iar ghizii mi-au spus toate poveștile despre comorile acestui colț de Rai pe care îl aveți, aici, în România. 
Țara voastră este superbă, nu cred că puteți înțelege cât de încântată sunt să fiu aici!„, a declarat solista, potrivit Click.ro.

Nomcebo Zikode a urmat și un program de detox, unic în zonă, apoi a mers la o degustare de vinuri, după care a încercat și masajele de relaxare. Artista a dezvăluit că se gândește la o a treia sarcină.