Incendiu la o pensiune din Caraorman din Delta Dunării

Pompierii tulceni au intervenit în noaptea de joi spre vineri pentru stingerea unui incendiul izbucnit la o pensiune din satul Caraorman, Delta Dunării. Focul a fost stins după aproape opt ore, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

11 nov. 2022, 08:38

Panică în Delta Dunării! O pensiune din satul Caraorman, Delta Dunării, a fost cuprinsă de un incendiu violent. Alarma s-a dat în jurul orei 22 când oamenii panicați au sunat la 112 și au spus că arde o pensiune din Delta Dunării. Din cauza amplasării pe malul apei, pompierii au fost nevoiți să acționeze cu ambarcațiunile de stingere.

Şapte turiști au reușit să se evacueze la timp, însă unul dintre ei a fost transportat la spital după ce a fost intoxicat cu fum.

Citeşte şi: Accident grav în Bucureşti. O maşină cu trei francezi turmentaţi s-a prăbuşit de pe podul din Floreasca FOTO şi VIDEO

În urma incendiului, au ars 450 de metri pătraţi din clădirea principală, adică aproximativ trei sferturi din clădire, o anexă de aproximativ 50 de metri pătraţi, iar pompierii au salvat restaurantul pensiunii, o terasă şi au reuşit să oprească extinderea flăcărilor la un imobil din apropiere.

Citeşte şi: Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții

„Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurt circuit electric”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Daniel Năstase.

O anchetă va stabili acum de la ce a pornit incendiul și care sunt pagubele.