Accident neobişnuit în SUA. Un avion a aterizat de urgenţă şi a intrat într-o maşină

Un accident neobişnuit a avut loc pe o autostradă din SUA. Un șofer a trăit un coşmar, când s-a trezit cu un avion de mici dimensiuni care a aterizat chiar în fața lui, iar impactul a fost iminent.

24 feb. 2021, 17:02
Accident neobişnuit în SUA. Un avion a aterizat de urgenţă şi a intrat într-o maşină
Un avion a aterizat de urgenţă şi a intrat într-o maşină

Accident neobişnuit în SUA. Incidentul s-a petrecut în California și a fost provocat de o defecțiune apărută la motorul aparatului de zbor.

În pericol de prăbușire, pilotul a decis să aterizeze de urgență și a folosit pentru asta autostrada din apropiere. A încercat să evite mașinile, dar nu a reușit în totalitate, așa că a fost lovit în plin de unul dintre autoturisme.

Accident neobişnuit în SUA

Citeşte şi: TikTok-erii încearcă să demonstreze că zăpada din Texas e falsă. Cea mai nouă teorie a conspiraţiei în SUA

Nimeni nu a fost rănit, iar traficul a putut continua pe celelalte benzi de circulație, scrie Digi 24.

Soţia lui El Chapo a fost arestată pe un aeroport din SUA

Soţia lui El Chapo a fost arestată pe unul dintre aeroporturile din Statele Unite. Fosta regină a frumuseții este acuzată că a fost implicată în spectaculoasele evadări soțului și pentru trafic de cocaină, metamfetamină, heroină și marijuana.

Guzmán e condamnat pe viață şi este încarcerat într-un penitenciar din New York pentru trafic de droguri și spălare de bani. Bărbatul în vârstă de 63 de ani este fostul lider al cartelului Sinaloa, despre care oficialii spun că a fost cel mai mare furnizor de droguri către SUA.

Emma Coronel Aispuro are dublă cetăţenie SUA-Mexic. A participat zilnic la procesul soţului ei din New York, și i-a în rămas loială, spunând la sfârşitul procesului: „Nu-l cunosc pe soţul meu ca persoana pe care încearcă să-l prezinte autoritățile, ci mai degrabă îl admir ca fiinţa umană pe care am cunoscut-o şi cea cu care m-am căsătorit.

Emma Coronel s-a născut în Santa Clara, California și este fiica lui Ines Coronel Barreras, unul dintre locotenenții lui El Chapo. A crescut în „Triunghiul de Aur” din Sierra Madre din Mexic și s-ar fi întâlnit cu Guzmán la un festival local. Pe atunci avea 17 ani, iar Guzmán 51, scrie The Guardian.

Cofondator al cartelului Sinaloa, «El Chapo» a fost considerat drept cel mai puternic narcotraficant din lume. În iulie 2019, el a fost condamnat la închisoare pe viaţă de un tribunal din Brooklyn pentru că a adus în SUA cel puţin 1.200 de tone de cocaină, de-a lungul unui sfert de secol.

El Chapo a fost găsit vinovat de zece capete de inculpare, în urma unui proces de trei luni care a permis să se afle un pic mai mult despre amploarea traficului pe care-l conducerea între Mexic şi Statele Unite.

Arestat în două rânduri în Mexic, Joaquin „El Chapo” Guzman a evadat de fiecare dată, în condiţii ”rocamboleşti”.


loading...