Accident pe Dealul Negru. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR încărcat cu carne de porc

Un șofer a murit duminică dimineaţă după ce a intrat cu maşina sub un TIR încărcat cu carne de porc. S-a întâmplat pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, pe o porţiune de drum cunoscută drept Dealul Negru.

21 feb. 2021, 08:56
Accident pe Dealul Negru. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR încărcat cu carne de porc
Accident pe Dealul Negru. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR încărcat cu carne de porc. Foto: gazetavalceana.ro

Accident pe Dealul Negru. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu – Vâlcea, a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR încărcat cu carne de porc în Milcoiu. Potrivit salvatorilor, şoferul unui autoturism a ieşit în DN 7 dintr-o staţie de carburanţi şi a intrat în coliziune cu un autotren ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea – Argeş.  TIR-ul era încărcat cu carne de porc congelată.

În urma impactului, şoferul din autoturism a rămas încarcerat. Din păcate, salvatorii care au intrvenit după accident nu au mai putut face nimic pentru el.

Citeşte şi: Accident cu ambulanţă în Bucureşti. O asistentă a fost rănită

„Victima a fost extrasă din autoturism în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au avut efect şi a fost declarat decesul la ora 07:07 de către cadrul medical de la ambulanţă SAJ”, a precizat Cătălin Popescu, reprezentantul ISU Vâlcea, citat de Adevărul.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorul autotrenului, rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citeşte şi: Batrân bătut şi aruncat în duba jandarmilor, în faţa Parlamentului: Era să mor! M-au lovit cu capul de asfalt! – VIDEO