Accident pe DN 6 între un TIR și un autoturism. Victimele au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare

Un accident în care cu două victime s-a produs pe drumul DN 6. Coliziunea s-a produs între un autoturism și un TIR.

17 nov. 2022, 18:07

Două victime ale unui accident rutier care a avut loc pe drumul național DN 6 au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate. Impactul a avut loc în Mehedinți, pe dealul Balota.

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin au inervenit pentru misiunea de descarcerare.

„La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Citește și: Accident grav cu o maşină furată în Neamţ. Doi bărbaţi au murit

În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, cele două persoane din autoturism se aflau în imposibilitatea de a ieși din mașină fără ajutor.

„Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru extragerea victimelor, pe care le-au predat, în stare de conștiență și cooperante, echipajelor medicale SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu-Severin”, potrivit ISU Mehedinți.

Soferul de TIR implicat în accident a fost evaluat medical, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

Citește și: Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului și a făcut accident. A părăsit locul accidentului fără încuvințarea organelor de cercetare. Ce riscă acesta