Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului și a făcut accident. A părăsit locul accidentului fără încuvințarea organelor de cercetare. Ce riscă acesta

Culiță Sterp a provocat un grav accident noaptea trecută în Cluj-Napoca, după ce a condus sub influența alcoolului. Acesta se afla volanul autoturismului când a lovit o altă mașină. Șoferul celeilalte mașini Dacia Logan, în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital.

17 nov. 2022, 10:22
Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului și a făcut accident. A părăsit locul accidentului fără încuvințarea organelor de cercetare. Ce riscă acesta

Culiță Sterp a provocat un grav accident noaptea trecută în Cluj, după ce a condus sub influența alcoolului. Acesta avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru. Cântărețul a părăsit locul accidentului.

Celălat participant la trafic, accidentat de Culiță Sterp a fost rănit și transportat la spital în stare stabilă.  La fața locului a intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare.

Culiță Sterp a părăsit locul accidentului

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Aparatul de etilotest a indicat concentrație de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, au transmis oamenii legii.

Acesta a fost dus și la Spitalul Județean unde i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili exact care a fost alcoolemia.

E cercetat penal, iar celălalt șofer din mașina cu care a făcut accidentul a ajuns la spital, în stare stabilă.

Citește și: Angajații Dacia s-au săturat de promisiunile politicienilor și ies în stradă. Peste 5.000 de sindicaliști sunt așteptați la protest. Ce îi nemulțumește pe oameni

Ce riscă Culiță după ce a părăsit locul accidentului

Cântărețul a părăsit locul accidentului fără avizul organelor competente. În România, conform Codului Rutier, sancțiunile penale pentru un accident cu fugă de la locul accidentului sunt pasibile cu închisoare de la 2 la 7 ani și reținerea carnetului de conducere, care ulterior va fi suspendat. De asemenea, cântărețul mai riscă să aibă permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și o amendă în puncte între 9 și 20, mai exact o sumă destul de mare de bani și asta pentru că punctul de amendă are o valoare de 10% din salariul minim brut.

Înainte de accidentul produs, Culiță Sterp a postat pe Instagram mai multe Instastory-uri în timp ce se afla în drum spre filmările unui clip muzical.

Citește și: Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară