Accident pe DN2 A, Ialomiţa. Cinci persoane au ajuns la spital, una este în stare gravă

Cinci persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în localitatea ialomiţeană Ograda, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 17:22
Accident pe DN2 A, Ialomiţa. Cinci persoane au ajuns la spital, una este în stare gravă

Cinci bărbaţi – şoferul şi patru pasageri – au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia după ce şoferul a făcut o depăşire neregulamentară, iar ulterior autoturismul a intrat într-un copac de pe marginea DN 2 A, în localitatea ialomiţeană Ograda.

Vezi: CEL MAI STUPID accident de circulaţie VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, agentul principal Iuliana Fecioru, cei cinci, cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani, se deplasau dinspre Tulcea, unde lucrau, spre judeţul Gorj, unde îşi au domiciliul patru dintre aceştia.

„Sunt cinci bărbaţi cu vârste de 24 de ani doi dintre ei, şoferul de 45 de ani, iar alţi doi au 48 şi 39 de ani, ultimul fiind din Giurgiu. Ceilalţi sunt din judeţul Gorj, toţi fiind angajaţi la Tulcea şi se duceau acasă. Din primele cercetări rezultă că se deplasau dinspre Constanţa spre Bucureşti, iar în zona popasului Strachina a încercat să depăşească o altă maşină, a ieşit din coloană, şoferul a văzut că vine un autoturism şi, în disperare de cauză, a tras de volan stânga, intrând într-un copac, pentru a evita impactul cu autovehiculul care circula regulamentar. Toţi cei cinci au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, cel de 39 de ani fiind rănit mai grav„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, agent principal Iuliana Fecioru.

Șoferul autoturismului Ford a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.