Accident provocat de un adolescent de 16 ani. Băiatul a murit, iar doi prieteni, de 13 şi 14 ani, sunt răniţi grav

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit iar alţi doi adolescenţi, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt foarte grav răniţi după ce maşina condusă, potrivit primelor date, de tânărul de 16 ani a derapat, a lovit un cap de pod, apoi s-a izbit violent de un stâlp, pe drumul naţional 64, în localitatea Băbeni din judeţul Vâlcea.

05 dec. 2022, 09:07
Accident provocat de un adolescent de 16 ani. Băiatul a murit, iar doi prieteni, de 13 şi 14 ani, sunt răniţi grav

Un adolescent în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața, iar alți doi băieţi minori au fost transportați la spital în stare gravă după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod, apoi s-a izbit violent de un stâlp. Accidentul rutier s-a produs duminică seara pe DN 64, pe raza orașului Băbeni.

Citeşte şi: FOTO: Accident grav, cu trei morţi, pe DN1. Traficul, total blocat duminică seara. Imagini groaznice

La sosirea echipajelor medicale, un adolescent de 16 ani era în stare de inconştienţă şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Ceilalţi doi adolescenţi din maşină erau conştienţi la sosirea echipelor medicale şi prezentau diferite traumatisme. Ei au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul implicat în accident era condus de un adolescent de 16 ani. La un moment dat băiatul de 16 ani a pierdut controlul volanului, maşina a părăsit carosabilul și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Citeşte şi: Ambulanță în misiune făcută zob de o cisternă. Pacientul care era transportat la spital a murit în accident, iar cadrele medicale au suferit răni grave

Toţi cei trei adolescenţi au fost găsiţi în afara autoturismului.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.