Accident provocat de un şofer beat. Doi tineri s-au ferit în ultima clipă din calea maşinii

Un sofer beat a provocat un accident, luni noapte, in localitatea maramureseana Oarta de Jos. Barbatul, in varsta de 39 de ani, s-a urcat la volan dupa ce a baut mai multe sticle cu bere. Intr-o curba, din cauza vitezei, masina a iesit de pe sosea intrand printr-un sant. Martorii oculari au povestit ca doi adolescenti au sarit din fata masinii in ultimul moment.

15 iul. 2014, 08:25
Accident provocat de un şofer beat. Doi tineri s-au ferit în ultima clipă din calea maşinii

Soferul beat a intrat cu masina intr-un sant de la marginea drumului, apoi si-a continuat deplasarea si s-a oprit intr-un gard de pe sensul opus de mers, potrivit actualmm.ro.

Vezi si: ACCIDENT MORTAL în Dâmboviţa. Un autoturism s-a izbit frontal cu un TIR

Un echipaj al Ambulantei si unul SMURD s-au deplasat la locul accidentului. Soferul a primit ingrijiri medicale si a fost dus la Spitalul din Baia Mare. Pasagerul in schimb, dupa ce a fost consulat de medici, a refuzat transportul la spital. Politistii l-au testat pe cel de la volan, aparatul etilotest indicand 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele soferului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumul public cu o imbibatie alcoolica mult peste limita legala.

Citeste si: ACCIDENT GRAV de circulaţie între Deva şi Hunedoara