Accident provocat de un şofer beat: Un tânăr a murit, iar alţi patru au fost răniţi grav

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, iar alţi patru au fost răniţi grav, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, s-a răsturnat de câteva ori, apoi s-a oprit într-un şanţ din zona localităţii dâmboviţene Nucet, în urma accidentului şoferul, care era băut, scăpând nevătămat.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 06:37
Accident provocat de un şofer beat: Un tânăr a murit, iar alţi patru au fost răniţi grav

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul Naţional 71 Târgovişte-Bucureşti, în zona localităţii Nucet.

Se pare că şoferul circula cu viteză excesivă, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, maşina a acroşat un cap de pod şi apoi s-a răsturnat de câteva ore. Câţiva dintre ocupanţii maşinii au fost proiectaţi în afara maşinii, unul fiind descarcerat de către pompieri. Şoferul autoturismului în care se aflau încă cinci persoane nu a suferit nicio leziune, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,60 ml/litru alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind cercetat pentru ucidere şi vătămare gravă din culpă„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Lucian Chirică.

Dintre cele şase persoane aflate în maşină, cinci au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Unul dintre răniţi, în vârstă de 20 de ani, a decedat, iar ceilalţi patru au fost trimişi cu ambulanţele la spitalele Floreasca şi Bagdasar Arseni din Bucureşti.