Accident rutier devastator în Bulgaria! Un autocar cu turiști români s-a ciocnit cu un TIR turcesc. Sunt cel puțin zece victime

Cel puțin zece persoane au fost rănite, marți, într-un accident cumplit în Bulgaria. S-a întâmplat pe drumul Ruse - Byala, în zona Borovo, când un autocar, care transporta turiști din România, s-a ciocnit cu un camion turcesc.

02 ian. 2024, 17:27

Accident rutier devastator în Bulgaria. Cel puțin 10 persoane au fost rănite în accident. Un autocar plin cu turiști români s-a ciocnit cu un camion turcesc.

Serviciile de urgență au fost anunțate în legătură cu accidentul și au trimis la fața locului echipe de poliție, pompieri și salvatori.

Citește și Accident grav între o ambulanță și două mașini pe Bulevardul Timișoara din Capitală! Linia 41 este blocată

Rapoartele preliminare indică implicarea unui autocar românesc, condus de un șofer în vârstă de 36 de ani, care se îndrepta spre Byala sau Sofia. Autobuzul a virat brusc la stânga, rezultând o coliziune cu un camion turcesc condus de un șofer în vârstă de 50 de ani care se deplasa în direcția opusă, spre Ruse.

În urma coliziunii, autobuzul a virat la dreapta, rămânând pe banda sa de circulație. Șoferul și pasagerii au suferit răni și au fost transportați rapid la spitalul din Ruse cu trei ambulanțe. Alte persoane implicate au fost evaluate medical la fața locului, suferind răni minore, în principal din cauza cioburilor de sticlă.

Citește și 11 morți și peste 50 de răniți într-un accident în lanț. Tragedie pe o autostradă din Turcia înainte de Revelion