Accident rutier grav în Bucureşti. Doi tineri au murit carbonizaţi VIDEO

Doi tineri din Capitală au murit carbonizaţi şi un adolescent a fost rănit grav după ce maşina în care se aflau s-a izbit puternic de un stâlp şi a luat foc. Băiatul de 15 ani a reuşit să iasă din maşină în ultimul moment. El a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 06:48
Accident rutier grav în Bucureşti. Doi tineri au murit carbonizaţi VIDEO

Accidentul s-a produs miercuri seara, pe Şoseaua Cotroceni. Şoferul a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat. Martorii spun că autoturismul mergea cu o viteză foarte mare.

În urma impactului violent, autoturismul a izbucnit în flăcări, iar cele două victime nu au mai avut şanse de supravieţuire.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier cu posibilitatea de victime surprinse. Am ajuns la faţa locului, s-a constatat că ardea violent cu flacără deschisă. S-a trecut la operaţiunile de stingere, după stingere s-a constatat că în autoturism erau două persoane decedate”, a declarat un pompier aflat la fața locului.

Copilul de 15 ani a reuşit în ultimul moment să iasă din maşină, asta deşi avea răni grave. La sosirea poliţiştilor, maşina era deja în flăcări.

„Un autoturism marca BMW ce se deplasa dinspre Apaca către Pod Cotroceni a pierdut controlul direcţiei pe fondul vitezei excesive şi a lovit lateral un stâlp de pe marginea drumului”, a precizat Andrei Codau, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

La faţa locului a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.