Accident şocant la Iaşi. O mamă care încerca să parcheze o autoutilitară şi-a lovit mortal propriul copil de 2 ani

O femeie din comuna ieşeană Scânteia şi-a accidentat mortal copilul de 2 ani în timp ce încerca să parcheze o autoutilitară în curtea propriei locuinţe.

10 oct. 2022, 16:52
Accident şocant la Iaşi. O mamă care încerca să parcheze o autoutilitară şi-a lovit mortal propriul copil de 2 ani

Incidentul s-a petrecut, luni, femeia apelând numărul unic de urgenţă 112. Ea le-a spus poliţiştilor că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare, l-a lovit pe copilul său, acesta fiind rănit grav.

Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul copilului în vârstă de aproximativ doi ani.

„La data de 10 octombrie anul curent, în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav.

Citeşte şi Scene demne de filmele de groază în Focșani. Un bărbat a amenințat trecătorii cu un satâr. Mai avea asupra lui și două cuțite

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

Citeşte şi Utilizatorii de trotinete vor fi obligați să dețină RCA. Legea intră în vigoare de anul viitor, conform unei Directive Europene