Accident spectaculos în Vâlcea, provocat de un adolescent de 16 ani. Tânărul a căzut cu maşina de la 20 de metri, de pe un pod

Un adolescent de 16 ani a căzut cu mașina de pe un pod, de la aproximativ 20 de metri înălţime, în localitatea Daești – Fedeleșoiu, din judeţul Vâlcea.

05 sept. 2021, 17:25
Accident spectaculos în Vâlcea, provocat de un adolescent de 16 ani. Tânărul a căzut cu maşina de la 20 de metri, de pe un pod

Un accident neobişnuit s-a produs în acest weekend, în Vâlcea. „Un autoturism a părăsit drumul de pe pod. Este anunțată o singură victimă, conștientă, încarcerată (autoturismul a căzut în gol de la aproximativ 20 m înălţime).

Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Autoturismul este pe uscat, a căzut pe roţi. Persoana a fost extrasă din autoturism şi a fost predată unui echipaj SAJ, cu medic“, au fost primele informaţii oferite de ISU Vâlcea.

Citeşte şi Dosar penal în cazul accidentului de la Raliul Iaşiului. Poliţiştii vor să afle de ce a murit Adrian Răspopa

La locul acestui accident au ajuns şi polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea. Din primele date, se pare că la volan se afla un tânăr de 16 ani, care era singur în mașină. Acesta ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi căzut cu masina într-o râpă. Victima a fost transportată la spital, scrie Gazeta de Sud.

Citeşte şi Accident cu 13 victime în Mureş. Doi copii de doi şi cinci ani au fost răniţi