Accident spectaculos la Iaşi! Un tramvai a deraiat după ce a lovit o maşină care întorcea pe şine

Un tramvai a deraiat dupa ce a lovit o masina care intorcea pe sine. Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, şoferul autoturismului lovit, a fost rănit, fiind scos dintre fiarele contorsionate și transportat la spital.

06 aug. 2021, 11:54

Accident spectaculos la Iasi! Un tramvai a deraiat vineri în stația Minerva după ce a lovit un autoturism al cărui şofer a vrut să întoarcă pe linia de tramvai.

Şoferul nu s-a asigurat şi autoturismul a fost lovit violent de tramvaiul 11, care se îndrepta spre Pasajul Alexandru cel Bun.

Citeşte şi: Accident cumplit pe Transalpina. Un motociclist a murit după ce a căzut într-o râpă

În urma impactului, tramvaiul a deraiat. La sosirea echipajelor de intervenţie, şoferul era încarcerat. Maşina fusese prinsă între tramvai şi refugiu. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Potrivit BZI.ro, bărbatul este policontuzionat şi a suferit o traumă toraco abdominală.

Citeşte şi: Val de accidente pe şoselele din ţară la început de weekend. Trei persoane au murit în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism în Focşani

Din primele declaraţii ale vatmanului, şoferul a susţinut că i s-a blocat volanul maşinii şi ar fi intrat în fata tramvaiului.

La faţa locului au ajuns şi polițiștii criminaliști care fac măsurători pentru a stabili cum s-a produs accidentul.