Accident spectaculos! O şoferiţă a intrat cu autoturismul prin gardul unei case şi a plonjat în piscină VIDEO

O şoferiţă care a scăpat autoturismul de sub control a intrat prin gardul unei case şi a plonjat în piscina instalată în mijlocul curţii. Din fericire, nu au existat victime.

07 iun. 2021, 11:06
Accident spectaculos! O şoferiţă a intrat cu autoturismul prin gardul unei case şi a plonjat în piscină VIDEO

Accident spectaculos. Curtea unei locuinţe a fost pur şi simplu devastată de o maşină scăpată de sub control. Imaginile spectaculoase au fost înregistrate de camera de supraveghere. Autoturismul puternic a doborât gardul şi a nimerit drept în piscina instalată în curte.

Citeste si Accident cu parapanta, în Arad. Un bărbat s-a agăţat de firele de electricitate la aterizare

Şoferiţa nu a părut să se piardă cu firea. După ce a ieşit din maşină, femeia s-a întors să-şi recupereze peruca de pe bordul maşinii.

Filmul devenit viral pe internet a fost postat pe un forum de discuţii, fără să se precizeze locul şi data accidentului.

Citeste si Dezvăluiri şocante despre tânărul care a provocat accidentul cu 15 maşini în Iaşi. „Era coerent doar un minut, apoi delira”

Accident spectaculos la Cluj. O basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartament

Accidentul spectaculos nu a avut loc la noi în ţară, însă şi noi stăm bine la capitolul accidente spectaculoase. La Cluj, o autobasculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartament situat la parterul unui bloc. Aproape 30 de tone de nisip din bena camionului s-au răsturnat peste balcon.

Persoanele din apartamentul respectiv şi din locuinţa de la etajul superior au ieşit singure, fără a avea nevoie de consult medical.