Tânăr mort într-un accident înfiorător în Botoşani. Ovidiu avea COVID şi urma să se opereze luni după o aşteptare îndelungă

Destin înfiorător pentru un tânăr de doar 24 de ani din judeţul Botoşani. A murit pe patul de spital, după ce a fost grav rănit într-un accident. La internare fusese diagnosticat cu COVID-19, iar luni urma să se opereze după o lungă perioadă de aşteptare.

18 dec. 2021, 11:13
Tânăr mort într-un accident înfiorător în Botoşani. Ovidiu avea COVID şi urma să se opereze luni după o aşteptare îndelungă

Ovidiu, un tânăr de 24 de ani, a fost implicat luni într-un accident înfiorător în Botoşani, la ieşirea din localitatea Bălușeni. Pe o porţiune de drum drept, şoferul a intrat brusc pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un camion care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic încât roata stângă a camionului s-a rupt cu totul, potrivit Antena3. Tânărul a rămas încarcerat între fiarele maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a-l salva.

Aflat în stare critică, tânărul a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la spital, unde a fost internat în secţia de terapie intensivă.

La spital, a fost diagnosticat cu multiple leziuni și traumatisme, la nivelul capului și coloane, ruptură de vezică, de bazin. La internare, tânărul a fost depistat și cu infecția COVID-19, conform Ştiri Botoşani.

Citeşte şi: Previziuni cutremurătoare ale Pfizer. Pandemia COVID-19 ar putea dura până în 2024

Din cauza stării grave în care se afla, el a fost trimis joi seara cu ambulanța spre o clinică de specialitate din Iași, iar vineri, la ora 17:00, a intrat în stop cardio-respirator.

Luni, tânărul de 24 de ani urma să fie supus unei operaţii, iar rudele au făcut apel şi pentru donarea de sânge. Din păcate, însă, în cursul după-amiezii de vineri, inima acestuia a cedat.

“Vineri după-amiază pacientul a suferit un stop cardio respirator. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, inima lui nu a mai putut fi pornită”, a spus un asistent din cadrul Spitalului Judeţean, conform Monitorul de Botoşani.

Tânăr mort într-un accident înfiorător în Botoşani. Ovidiu avea COVID şi urma să se opereze luni

Vestea morții i-a îndurerat pe toţi apropiaţii tânărului de 24 de ani.

„E atât de dureros sa stiu ca nu ma mai pot intalni cu persoana care a insemnat atat de mult in sufletul meu! Un tanar, ca si mine si tine muncitor, având vise si planuri, plin de simtul umorului,bland, milos, credincios, având simtul sacrificiului, iubitor,familist, implicat, foarte bun pianist si sofer, recunoscator, luptand din greu in Romania sa castige un ban cinstit, atât cat sa traiasca, sacrificand noptile si orele in care somnul e atât de dulce pentru fiecare din noi..

Ne vei lipsi atât de mult tuturor celor care am avut ocazia sa te cunoastem! Imi doresc atât de mult sa ne revedem atunci când Dumnezeu va pune capat pacatului de pe pamant si va veni sa ne ia cu El in ceruri unde pacatul, durerea, lacrima si suferinta nu vor mai exista!”, a scris o prietenă a acestuia pe Facebook.

„Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că ai plecat pentru totdeauna. Ai fost un om minunat, vei rămâne mereu în sufletele noastre. Odihnește-te în pace!”, a transmis o altă amică a acestuia.

Medicii şi poliţiştii cred că şoferul a provocat accidentul pe fondul oboselii acumulate, acesta lucrând la o firmă de livrări din Iaşi pe parcursul nopţii care a precedat accidentul, dar şi a virusului SARS-CoV-2, care poate crea o oboseală accentuată.

Citeşte şi: Restricţii de Revelion în Franţa. Sunt interzise petrecerile în stradă şi focurile de artificii. „Al cincilea val e deja aici”