Alexandra și Robert au murit în cumplitul accident din Bistrița

Trei persoane au murit și una a fost rănită într-un grav accident rutier produs duminică seara în județul Bistrița Năsăud, pe DN 17C, la ieșirea din Telciu spre Romuli. Între victime sunt și doi tineri. Alexandra și Robert se întorceau din vacanță și mergeau la facultate la Cluj.

09 ian. 2023, 14:36
Alexandra și Robert au murit în cumplitul accident din Bistrița

Alexandra și Robert au murit în cumplitul accident din Bistrița. Robert se afla la volanul unei mașini înmatriculate în Suceava. În mașina condusă de Robert se aflau Alexandra (20 ani) și Constantin Cehren, unchiul lui Robert, dar și un alt pasager. Mașina lui Robert s-a izbit de un autocar în care se aflau 37 de persoane.

Martorii au declarat că pe fondul vitezei neadatată la condițiile de meteo, autoturismul condus de Robert a intrat pe contrasens și s-a izbit de autocar după care a ricoșat și a căzut în albia râului Sălăuța.

Citește și: Mihai s-a înecat sub privirile disperate ale prietenilor săi, după ce s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Lacul Colibița. „Nu-mi vine să cred, sunt șocată”

În urma impactului, cele patru persoane din autoturism au rămas încarcerate.

Robert, Alexandra și Constantin Cehren, unchiul lui Robert, au murit pe loc. Un singur pasager din mașină a scăpat cu viață, fiind primul care a fost scos din autototurism. Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital.

Citește și: Microbuz școlar răsturnat pe șosea după ce s-a ciocnit cu o mașină de pâine

Alexandra și Robert trebuiau să ajungă la Cluj-Napoca, acolo unde erau studenți la facultate.