Accident teribil la Porţile de Fier, un TIR a căzut în prăpastie VIDEO

Accident foarte grav, pe DN6, în apropiere de Vama Porțile de Fier I! Șoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria ar fi decedat.

29 nov. 2022, 21:42
Accident teribil la Porţile de Fier, un TIR a căzut în prăpastie VIDEO

Accident grav în Mehedinţi. TIR-ul a pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de siguranță și a căzut în gol. La fața locului, intervin echipaje multiple de salvatori (echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Ambulanței), iar poliția s-a deplasat la locul evenimentului pentru cercetări și dirijarea traficului rutier. Intervenția este una dificilă. Pentru scoaterea victimei din cabina autotrenului, a fost nevoie de intervenția echipei de alpiniști a ISU Drobeta, căci TIR-ul se află la o distanță de aproximativ 9 metri de nivelul carosabilului. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

EXCLUSIV Culiță Sterp a ucis un om. Manelistul a fost implicat într-un alt accident
Imagini, în exclusivitate de la fața locului!

Un alt accident grav a avut loc la Sibiu. Un tir care transporta hârtie a luat foc pe Drumul Național 1, nu au fost persoane rănite, dar circulația mașinilor a fost blocată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că incidentul s-a produs pe DN 1 Sibiu-Brașov, la kilometrul 268, în zona localității Cârța, din județul Sibiu.

Nu e banc! Poliţiştii de la Rutieră s-au tamponat pe strada Caracal cu altă mașină, în timp ce se duceau la alt accident
Potrivit polițiștilor, remorca unui autotren încărcat cu hârtie a luat foc. Nu sunt persoane rănite, iar șoferul a reușit să se autoevacueze.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de deplasare, au precizat reprezentanții Infotrafic.