Nu e banc! Poliţiştii de la Rutieră s-au tamponat pe strada Caracal cu altă mașină, în timp ce se duceau la alt accident

O mașină de poliție care se deplasa către un eveniment rutier a fost implicată într-un accident, luni seara, la Craiova, șoferul vinovat de producerea impactului fiind amendat.

28 nov. 2022, 23:48
Nu e banc! Poliţiştii de la Rutieră s-au tamponat pe strada Caracal cu altă mașină, în timp ce se duceau la alt accident

Polițiștii unui echipaj de la Rutieră se deplasau la un accident, atunci când au fost ei protagoniștii unui eveniment. Un pensionar de 67 de ani a intrat în plin, în autospeciala de poliție.
Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Craiova a fost implicat, luni seara, într-un accident rutier pe strada Caracal din municipiul Craiova, în timp ce se deplasa către un alt eveniment rutier.

Familie de români distrusă într-un accident în Italia. Mama și fiica au murit, tatăl și fiul sunt grav răniți
Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, poliţiştii se deplasau pe strada Caracal cu o autospecială aparţinând IPJ Dolj – Biroul Rutier Craiova, către un alt eveniment rutier, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase pornite.

La intersecţia cu strada 22 Decembrie 1989, un conducător auto de 67 de ani, din comuna Bulzeşti, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatului de 67 de ani i-a fost întocmit proces-verbal de sancţiune contravenţională, mai precizează sursa citată.

Fostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai: „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct”. Reacţia firmei de la care a închiriat bolidul l-a şocat