Accident TERIBIL. O tânără a fost SPULBERATĂ pe trecerea de pietoni de o şoferiţă în vârstă

O tânără din judeţul Cluj a fost spulberată pe o trecere de pietoni de o femeie în vârstă. Victima a ajuns de urgenţă la spital în stare gravă.

RomaniaTV.net
19 oct. 2014, 17:55
Accident TERIBIL. O tânără a fost SPULBERATĂ pe trecerea de pietoni de o şoferiţă în vârstă

O tânără de doar 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în cursul serii de duminică, după ce o bătrână de 63 de ani, care conducea un autoturism prin localitatea Floreşti, a a lovit-o din plin în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, potrivit Ziarul Clujean.

Citeşte şi TRAGEDIE în Chiajna: PREOT UCIS lângă biserică de o ŞOFERIŢĂ BEATĂ şi care nu avea permis auto VIDEO

Accidentul a avut loc la ora 18.45, atunci când şoferiţa circula pe direcţia Gilău-Cluj-Napoca. La trecerea de pietoni de la Unitatea Militară din Floreşti aceasta nu a văzut-o pe tânăra care s-a angajat regulamentar în treversarea străzii. În urma impactului, victima a fost aruncată câţiva metri pe asfalt.

Citeşte şi Un ACCIDENT DEOSEBIT de VIOLENT, filmat de un şofer pe o şosea din Transilvania: Am scăpat, am scăpat! VIDEO

O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi a transportat victima în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca. Şoferiţa vinovată de producerea accidentului este în prezent cercetată de poliţişti pentru „vătămare corporală din culpă”. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a determina circumstanţele în care s-a produs teribilul accident.