TRAGEDIE în Chiajna: PREOT UCIS lângă biserică de o ŞOFERIŢĂ BEATĂ şi care nu avea permis auto VIDEO

Tragedie incredibilă lângă Bucureşti. Preotul din Chiajna, în vârstă de 31 de ani, a fost omorât, duminică, de o şoferiţă beată şi care nu avea permis de conducere. Accidentul a avut loc în apropierea bisericii.

19 oct. 2014, 07:59

Un accident mortal a avut loc, duminică dimineaţă, în Chiajna. Preotul din localitatea, care mergea la liturghie, a fost omorât pe loc de o şoferiţă care a intrat cu maşina în el. Potrivit primelor informaţii, femeie consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan şi nu poseda permis auto.

Şoferiţa unei Dacii Logan a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a accidentat mortal un pieton. În urma primelor cercetări, s-a stabilit că femeia a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere„, a declarat la România TV un reprezentant al Poliţiei din Chiajna.

După ce l-a lovit în plin pe preot, şoferiţa a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze, pe care a rupt-o, a derapat şi s-a răsturnat de mai multe ori. Autorităţile au oprit distrubuţia de gaze în localitatea Chiajna până la remedierea avariei.

Preotul avea 31 de ani şi urma să devină tătic. Familia lui se află în stare de şoc. „A lăsat în urmă o fetiţă, o mamă însărcinată. Păcat, a fost un om excepţional. Făcea nişte slujbe deosebite„, a declarat un enoriaş.

Şoferiţa, în vârstă de doar 22 de ani, este cercetată pentru ucidere din culpă.

CITEŞTE ŞI: Un ACCIDENT DEOSEBIT de VIOLENT, filmat de un şofer pe o şosea din Transilvania: Am scăpat, am scăpat! VIDEO


loading...
Partenerii noștri