Accident TERIBIL pe A3. O maşină a luat foc. Două persoane au murit VIDEO

Un accident grav de circulaţie a avut loc, vineri noapte, pe Autostrada A3. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet de protecţie, iar maşina a luat foc. Atât el, cât şi pasagerul au murit.

14 feb. 2015, 06:34
Accident TERIBIL pe A3. O maşină a luat foc. Două persoane au murit VIDEO

Potrivit poliţiştilor, şoferul avea viteză foarte mare şi a pierdut controlul volanului lovind parapetul de protecţie. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat şi a luat foc.

Impactul a fost atât de violent încât pasagerul a fost aruncat din autoturism. În schimb, şoferul a rămas prins în maşina care a fost imediat cuprinsă de flăcări. Oamenii legii spun că autoturismul fie avea instalaţie pe gaze, fie bărbatul transporta o butelie.

„La fata locului au sosit doua autospeciale cu apa si spuma si un echiaj de prim ajutor. Am constatat ca ardea cu flacara deschisa un autoturism marca opel. Înauntru am gasit surprinsa o persoana de sex masculin care era decedeta, se pare cand am intervenit sa stingem incediul auto, iar pe partea dreapta a carosabilului in afara autoturismului se afla inca o persoana de sex masculin, si aceea decedata”, a declarat unul dintre pompierii aflaţi la faţa locului.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cauza accidentului.