Accident TERIBIL pe DN 13, în Braşov. Două autoturisme, făcute praf de două tiruri. O femeie a murit pe loc

Patru persoane au fost rănite vineri în urma unui accident teribil ce a avut loc pe DN 13, în judeţul Braşov.

RomaniaTV.net
01 iul. 2016, 15:10

Mai multe echipaje ale ISU Braşov – Descarcerare, SMURD, precum şi ale Ambulanţei Braşov au intervenit vineri după-amiază la locul unui accident produs pe DN 13, unde s-a anunţat că a avut loc un accident între două tiruri şi două autoturisme. La faţa locului s-a constatat, însă, că şi o a treia maşină, aflată în spatele unuia dintre autotrenuri, a fost implicată în coliziune, impactul fiind însă mult mai puţin violent. O femeie a fost găsită moartă într-una dintre maşini, iar alte patru persoane sunt rănite, una în stare gravă, fiind încarcerată, inconştientă şi intubată. Celelalte trei victime au răni uşoare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat că unul dintre tiruri stătea la semafor, iar în spatele acestuia erau autoturismele care au fost lovite de un alt tir care venea din spate. Autoturismele au fost strivite între cele două tiruri.

Iniţial s-a spus că două persoane au rămas încarcerate, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, şi alte două persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs la intrarea în comuna Feldioara dinspre Brașov, pe DN 13, supranumit şi Drumul Morţii. Traficul rutier în zonă a fost blocat mai multe zeci de minute, iar în jurul orei 19.10 circulaţia s-a reluat pe un singur fir, alternativ.