ACCIDENT TERIBIL pe DN2, în Ialomiţa. Trei oameni au murit, patru au ajuns în stare foarte gravă la spital VIDEO

Un teribil accident rutier a avut loc marţi pe DN2, în judeţul Ialomiţa. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului a fost trimis şi un elicopter pentru a prelua victime. Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite foarte grav.

RomaniaTV.net
04 apr. 2017, 15:58
ACCIDENT TERIBIL pe DN2, în Ialomiţa. Trei oameni au murit, patru au ajuns în stare foarte gravă la spital VIDEO

UPDATE: Traficul în zona accidentului s-a reluat, pe jumătate de cale în jurul orei 20.30. Potrivit noilor informaţii de la Poliţie, în accident au fost implicate trei autovehicule, iar resturile din acestea s-au împrăştiat pe carosabil pe ambele sensuri în urma impactului violent.

Accidentul s-a produs în condiţiile în care un bărbat de 59 de ani, din judeţul Ilfov, care conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, a pătruns în derapaj pe contrasens şi a intrat frontal într-o autoutilitară condusă de către un tânăr de 26 de ani, din judeţul Neamţ. În urma impactului autoturismul a fost proiectat pe sensul său de mers, moment în care a fost acroşat de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Bacău.

„Din accident a rezultat decesul a trei pasagere aflate în autoturismul care a pătruns pe contrasens, cu vârste cuprinse între 49 şi 88 de ani. Conducătorii auto de 59 şi 26 de ani şi doi bărbaţi de 34 şi 42 de ani, pasageri în autoutilitară, au fost vătămaţi corporal, fiind transportaţi la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, informează un comunicat dat publicităţii de IPJ Ialomiţa.

UPDATE: Dintre răniţi, trei au fost transportaţi la Spitalul Pantelimon din Capitală, iar un al patrulea va fi dus cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară în urmă cu puțin timp, traficul pe DN2 (E85) este la această oră întrerupt pe ambele sensuri între localitățile ialomițene Movilița și Sinești. La locul incidentului s-a intervenit cu un elicopter, cu mai multe ambulanţe, cu o autospecială pentru transport victime multiple, dar şi cu un echipaj de la Descarcerare.

Un martor la accident a surprins imagini cu un puternic impact emoţional

Vom reveni cu amănunte.