Accident teribil! Un autobuz plin cu copii a intrat în piciorul unui pod, într-un tunel. Mai mulţi copii au fost grav răniţi

Un autobuz care transporta copii la şcoală a lovit piciorul unui pod, într-un tunel. Se pare că şoferul era începător şi nu se obişnuise cu gabaritul maşinii, scrie The Sun.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 16:17

Accidentul, în care a fost implicat un autobuz dublu etajat, s-a petrecut în Winchester, Hampshire, Marea Britanie. Trei dintre copii au fost răniți grav și au fost transportaţi la spital. Medicii spun, însă, că viața lor nu este în pericol.

Alți 13 copii au primit îngrijiri la faţa locului, cei mai mulţi dintre ei având răni la cap și gât.

Citeşte şi Un jurnalist a fost găsit decapitat, după ce a publicat mai multe materiale despre crimele din Mexic FOTO

Acoperișul autobuzului a fost complet distrus. Părinții copiilor spun că șoferul nu cunoştea foarte bine traseul şi nu era obişnuit nici cu gabaritul maşinii, fiind, după spusele acestora, în prima lui zi de muncă.

Cred că a fost prima lui zi. Cred că era nou, așa spun toți cei de aici„, a declarat un martor, potrivit sursei citate.

Unul dintre elevii aflaţi în autobuz a declarat, pentru The Sun, că imaginea pe care a văzut-o în faţa ochilor a fost una de groază.

Erau cioburi pe scările de lângă mine, acoperișul autobuzului căzuse pe lateral și erau cabluri atârnate. Luminile se stinseseră, m-am uitat în sus și oamenii începuseră să coboare, dar nu se prea vedea pentru că era întuneric. Am văzut oameni cu tăieturi la gât, păreau răni ușoare. O mulțime de răni la cap sau la gât, dar au existat persoane cu răni mai grave„, a povestit băiatul.