Accident tragic în apropiere de Capitală! Tânăr de 23 de ani, MORT pe loc după ce a intrat într-un camion

Accident terifiant în apropierea Capitalei, pe șoseaua Măgurele. Un tânăr de 23 de ani a murit în urma impactului frontal dintre două autoturisme.

09 feb. 2021, 15:57

Accidentul a avut loc pe drumul județean 401. Vorbim de un tânăr de 23 de ani, care se îndrepta spre Dărăști, când imediat după ce a trecut podul peste râul Ciorogârla, a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Șoferul a pătruns pe contrasens și a intrat frontal într-un camion care circula regulamentar.

Tânărul de 23 de ani a decedat pe loc, iar celălalt bărbat a fost rănit ușor. La fața locului au ajuns de urgență medicii legiști, ambulanțe și polițiști.

Bărbatul din camion a fost dus la spital, în timp ce trupul tânărului de 23 de ani a fost dus la IML în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident cumplit și în Iaşi. Două persoane au murit pe loc

Un alt accident cumplit a avut loc, luni seară, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi. Două persoane au murit, iar o a treia a fost rănită după ce un autoturism a intrat într-o autoutilitară.

Două persoane au murit în urma unui accident care a avut loc în zona localităţii Miroslava, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi.

Potrivit primelor informaţii, o maşină s-a izbit violent de o autoutilitară care venea din sens opus. În urma impactului puternic, ambii pasageri din autoturism au murit, în timp ce şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor. Acesta din urmă a spus că autoturismul a depăşit un autocamion şi a lovit în plin autoutilitara pe care o conducea.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale ambulanţei, dar cei doi ocupanţi ai autoturismului, originari din localitatea ieşeană Ciurea, erau deja decedaţi.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de câteva zeci de minute. Poliţia rutieră a demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.