Accident tragic în Buzău. O fetiţă de şase ani a murit sub privirile mamei sale

Un accident rutier produs în localitatea buzoiană Caragelem s-a soldat cu decesul unei fetițe de doar șase ani. Minora a fost izbită de un autoturism la scurt timp după ce a coborât din microbuzul care a lasat-o în apropierea casei.

12 feb. 2021, 09:29
Accident tragic în Buzău. O fetiţă de şase ani a murit sub privirile mamei sale

Accident tragic în Buzău. Accidentul a fost produs de un autoturism care venea din direcția Pogoanele către Cilibia. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani din Luciu care a accidentat mortal o minoră de șase ani, din aceeași localitate.

Copila de șase ani a fost izbită de un autoturism la scurt timp după ce a coborât din microbuzul care o lăsase aproape de casă, conform stiridebuzau.ro. Minora se întorcea de la școală, împreună cu mama sa. Fetița a coborât prima din microbuz iar într-o fracțiune de secundă s-a desprins de mama, ajungând în mijlocul străzii.

Citește și: Accident tragic în apropiere de Capitală! Tânăr de 23 de ani, MORT pe loc după ce a intrat într-un camion

Accident tragic în Buzău. Minora nu a putut fi oprită de mama sa și a fost lovită de un șofer care venea din spatele microbuzului, încercând să treacă de vehiculul staționat. Accidentul s-a produs chiar în fața casei în care locuia minora.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, anunță IPJ Buzău.

Accident mortal în Sibiu. O persoană a murit și alte șase au fost rănite

O persoană a murit și alte șase au fost rănite în urma unui accident rutier produs între un microbuz care transporta persoane și un autoturism, în Avrig. Mai multe echipaje de descarcerare și ambulanțe au intervenit la fața locului.

Conform primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, se pare că 7 persoane sunt implicate în accident, dintre care 2 sunt încarcerate iar alte 5 au nevoie de asistenta medicala. Ulterior, a fost anunțat și primul deces, fiind vorba despre un bărbat care se afla în microbuz, Celelalte șase victime au primit ajutor medical la locul accidentului din partea echipajelor SMURD. ISU Sibiu a intervenit două echipaje de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere.

”Două persoane au fost încarcerate, din cele cinci aflate în microbuz. Din persoanele încarcerate, o persoană a fost în stare de inconștientă, i s-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns fiind declarat decedat”, relatează reprezentanții ISU.