Accident tragic la Galați! Două fetițe de 12 ani, spulberate pe trecerea de pietoni VIDEO

Un accident deosebit de grav a avut loc în această după-amiază la Galați. Două fetițe, ambele în vârstă de 12 ani, au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost spulberate pe trecerea de pietoni.

12 feb. 2023, 19:42
Accident tragic la Galați! Două fetițe de 12 ani, spulberate pe trecerea de pietoni VIDEO

Accident grav pe DN 25, în localitatea Barcea, județul Galați. Două fetițe de 12 ani au fost spulberate de șoferul unei autoutiliare.

Tragedia a avut loc în momentul în care cele două copile traversau strada regulamentar, conform IPJ Galați.

Citiți și: Accident teribil în Galaţi. Un adolescent de 17 ani a murit din cauza unui şofer beat

Una dintre fetițe a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD

În urma accidentului rutier, cele două minore au suferit mai multe leziuni, astfel că una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați, iar cealaltă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, potrivit monitoruldegalati.ro

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că tragedia a avut loc în timp ce șoferul se îndrepta dinspre Galați către Tecuci, în interiorul localității Barcea, atunci când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei.

Bărbatul deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Șoferul are 48 de ani și este din comuna Liești.

Polițiștii  din Galați au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Un alt accident grav a avut loc în județul Galați, în data din 3 februarie, atunci când un adolescent de 17 ani a murit din cauza unui şofer beat.

Un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, din satul Foltești, județul Galați, a pierdut controlul autoturismului, iar maşina a lovit un stâlp, iar apoi a fost proiectată în peretele unei case. Un băiat de 17 ani, care se afla pe bancheta din spate, a murit.

În autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, toate cu domiciliul în Foltești.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citiți și: Incredibil! Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident. Victima este în stare gravă