Accident teribil în Galaţi. Un adolescent de 17 ani a murit din cauza unui şofer beat

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

05 feb. 2023, 21:39

Accident grav în Galați. Un tânăr a pierdut direcția de mers, iar maşina a lovit un stâlp și apoi a fost proiectată în peretele unei case. Un băiat de 17 ani, care se afla pe bancheta din spate, a murit.

La data de 3 februarie 2023, în jurul orei 22:05, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe drumul județean 242, în interiorul localității Foltești, județul Galați a avut loc un eveniment rutier.

Un nou accident grav. Maşină căzută în râpă. În ea se aflau şi doi copii de 4 şi 5 ani
Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor – Formațiunea Rutieră au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, din satul Foltești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 242, având direcția de deplasare dinspre localitatea Stoicani către oraș Târgu Bujor, în interiorul localității de domiciliu, când a ajuns în dreptul primăriei, a pierdut direcția de mers, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate, aflat pe partea dreaptă a sensului de mers și apoi a fost proiectat în peretele unui imobil aflat în acea zonă.

Accident teribil în Dolj. O femeie a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un utilaj de deszăpezire

În autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, toate cu domiciliul în Foltești, iar în urma evenimentului rutier a fost rănit conducătorul auto și un adolescent, cu vârsta de 17 ani, ce se afla pe bancheta din stânga spate, transmit poliţiştii.