Accident tragic la Sibiu, cu 160 km/oră, după şase beri VIDEO

Un tânăr de 19 ani a murit după ce maşina în care se afla a intrat cu viteză foarte mare într-un stâlp de electricitate. Băiatul se afla pe locul din dreapta, iar şoferul, care a supravieţuit, le-a spus poliţiştilor că a băut şase beri înainte de a se urca la volan.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 06:52
Accident tragic la Sibiu, cu 160 km/oră, după şase beri VIDEO

Vitezometrul s-a blocat la 160 de kilometri la oră, iar autoturismul s-a făcut zob. Maşina s-a încolăcit practic în jurul stâlpului de iluminat, a lovit şi ţeavă de gaz, iar în urma impactului maşina a luat foc.

Şoferii care se aflau în zonă au sărit să dea o mână de ajutor şi să stingă focul izbucnit la motor. Ei au fost şi cei care au anunţat accidentul la 112. Şoferul, dar şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost scoşi din maşină de echipajele de descarcerare.

Cel vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la spital cu răni uşoare, dar cealaltă persoană aflată pe scaunul din faţă, un tânăr de 19 ani, nu a mai putut fi salvată.

Pe bancheta din spate se mai afla un tânăr de 20 de ani, care a fost aruncat prin geamul maşinii în urma impactului. El a fost transportat la spital cu răni ceva mai grave.