ACCIDENT TRAGIC: Un bărbat a sfârşit sub ROŢILE unui TIR VIDEO

Un bărbat de 43 de ani din Argeş a murit după ce a fost călcat şi apoi târât câţiva metri de un tir care circula regulamentar. Bărbatul a vrut să treacă strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

RomaniaTV.net
07 sept. 2014, 06:04
ACCIDENT TRAGIC: Un bărbat a sfârşit sub ROŢILE unui TIR VIDEO

Moarte cumplită pentru un bărbat de 43 de ani din Argeş. La ieşirea din Piteşti spre Slatina omul a vrut să treacă strada prin loc nepermis şi a fost lovit de un tir. Trupul lui a fost târât apoi câţiva metri sub roţile mastodontului, potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI Cursă fatală pentru un şofer de 22 de ani

Bărbatul muncea cu ziua prin Piteşti şi în weekend obişnuia să meargă la un restaurant unde primea mâncare din mila angajaţilor. Seara trecută, bărbatul plecase de la restaurant cu o plasă cu mâncare. Băuse şi nu a fost atent când a trecut strada. Un tir l-a agăţat şi l-a târât câţiva metri.

După o jumătate de oră de resuscitare, medicii de la SMURD au reuşit să îl stabilizeze pe bărbat şi au plecat cu el spre spital. Aproape o oră au încercat şi medicii de la Spitalul Judeţean din Piteşti să îl salveze.

CITEŞTE ŞI MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale victimelor spulberate pe trecerea de pietoni la Constanţa

Un traumatism cranio-cerebral cu sange din urechi, deci clar cu fractura de baza de craniu, cu un traumatism drept toracic mare, cu acumulare de sange in cavitatea toracica pulmonara, deci cu sanse oricum minime de supravietuire. În urma manevrelor de resuscitare nu au dat rezultate„, a declarat Gheorghe Frăţoaica, medic UPU Spitalul Judeţean Argeş.

Din cauza accidentului, traficul la ieşire din Piteşti spre Slatina s-a desfăşurat cu dificultate.