Accident violent în Neamț. O adolescentă de 16 ani a fost prinsă sub dărămături

Un TIR a intrat într-o casă după ce s-a ciocnit cu un autoturism în localitatea Băltățești din județul Neamț. O adolescentă de 16 ani a fost prinsă sub dărămături, conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

16 nov. 2020, 10:28
Accident violent în Neamț. O adolescentă de 16 ani a fost prinsă sub dărămături

Accident violent în Neamț. Impactul a avut loc după ce, inițial, TIR-ul s-a ciocnit frontal cu un autoturism în localitatea Băltățești din județul Neamț. Trei persoane au fost lovite și transportate cu Ambulanța la spitalul din Târgu Neamț.

Citește și: Incendiu spital Piatra Neamţ. Pacienții care au murit arși de vii nu au fost încă identificați. Scandal cu rudele morţilor la morgă

Tânăra de 16 ani a fost scoasă de sub dărămături de către părinții săi, până ce echipale de salvare au ajuns la fața locului. Aceasta a primit îngrijirile medicale, iar ulterior a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Neamț.

Accident violent în Neamț. De asemenea, și șoferul TIR-ului a fost prins sub dărămături, aceasta a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare. Ulterior, aceasta a fost transportat conștient la spital.

Conducătorul autoturismului a fost scos din mașină de către participanți la trafic până la sosirea echipajelor medicale și a fost preluat de un echipaj de Ambulanță și transportat la spital.

Citește și: VIDEO Maşina lui Tzanca Uraganul, implicată într-un accident rutier: „Uitaţi ce înseamnă neatenţia la volan!”

„Tanara a fost scoasa de sub daramaturi de parintii sai, pana la ajungerea fortelor de interventie. Aceasta a primit ingrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, dupa care a fost transportata la Centrul de Primiri Urgente Targu Neamt. Soferul autotrenului a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, constient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la Ambulanta si transportat la spital. Conducatorul autoturismului a fost scos de catre participantii la trafic pana la sosirea fortelor de interventie si a fost preluat de un echipaj de la Ambulanta si transportat la spital”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Neamt.

Politiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.