Interlop român, lăsat în libertate după ce a fost prins fără permis de 11 ori. A 12-a oară a provocat un accident mortal

Un intrerlop român a fost prins de 11 ori fără permis, dar de fiecare dată a fost lăsat liber. A 12-a oară, bărbatul a provocat un accident mortal.

11 sept. 2023, 14:25
Interlop român, lăsat în libertate după ce a fost prins fără permis de 11 ori. A 12-a oară a provocat un accident mortal
Un interlop prins de 11 ori fără pemis a provcat un accident mortal

Un interlop clujean a fost prins de 11 ori fără permis, dar a fost lăsat mereu în libertate. A 12-a oară când s-a urcat la volanul mașinii a provocat un accident mortal.

În data de 23 august, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Căpușu Mare, județul Cluj. Au fost transportate la spital opt persoane, printre care cei doi conducători auto și trei minori. Una dintre victime a murit.

Citește și: Razie în clanul Duduianu. Cătuşe pentru Seif Duduianu şi alţi 7 interlopi periculoşi, acuzaţii foarte grave

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca în direcția municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din județul Bihor.

După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului. Au fost transportate la spital 8 persoane, printre care cei doi conducători auto și 3 minori”, a transmis IPJ Cluj, la acea vreme.

După ce a provocat accidentul, interlopul a fugit de la fața locului. Acesta a fost depistat la scurt timp de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

Citește și: Sinucidere șocantă la penitenciarul Mărgineni. Interlopul Turcu s-a spânzurat în celula sa

S-a constatat că bărbatul nu avea permis de conducere. Se pare că e vorba despre un interlop recidivist, potrivit presei locale. El este acum cercetat și pentru ucidere din culpă, după ce una dintre victimele accidentului a decedat zilele trecute, scrie Știridecluj.

Tânărul fusese depistat de 11 ori fără permis la volan, dar de fiecare dată a fost lăsat liber. În ziua accidentului, interlopul se afla în mașină alături de alte două persoane. Una dintre ele, un tânăr de 34 de ani, este chiar cea care a decedat zilele trecute în spital.

Bărbatul va fi cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă.